Nong: 'Geen elleboog uitgedeeld'

Nico Wieme
| 0 reacties
Nong: 'Geen elleboog uitgedeeld'
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Aloys Nong stond er aangeslagen bij na zijn rode kaart tegen Cercle Brugge. De KV Mechelenspeler ontkende met klem dat hij een elleboogstoot had uitgedeeld.


Aloys Nong stond er beteuterd bij na de match op Cercle Brugge. De spits had diep in de tweede helft rood gekregen voor een vermeende elleboogstoot op Anthony Portier. "Het was geen elleboog", aldus Nong. "Ik raakte hem met de zijkant van de arm." De aanvaller had een rare reactie in huis op zijn aanstaande schorsing. "Ik vind het jammer dat ik vermoedelijk niet tegen Standard zal geschorst zijn, want het is niet tegen hen dat wij de punten moeten pakken. Dat moet in andere wedstrijden gebeuren en daar zal ik er minstens één van missen."

Over de andere rode kaart van Pierre Mbemba wou Nong zich niet echt uitspreken. "Ik stond er te ver van. Of het al dan niet fout was, weet ik niet, maar Mbemba en Ivens stonden op dezelfde lijn, waardoor Pierre niet echt de laatste man was. Na een goede serie met veel winstmatchen staan we nu weer met beide voeten op de grond."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties