Ticketactie voor laatste drie thuismatchen Cercle

Nico Wieme
| 6 reacties
Ticketactie voor laatste drie thuismatchen Cercle
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Na de persconferentie van de trainers Peter Maes en Glen De Boeck kondigde Pol Van Den Driessche met enige fierheid aan dat Cercle zijn fans wil verwennen voor de komende drie thuiswedstrijden. Voor een zacht prijsje wordt een totaalpakket aangeboden.

Het was een stralende Pol Van Den Driessche die aan het verzamelde journaille meedeelde dat Cercle Brugge iets in petto heeft voor zijn supporters. In tegenstelling tot zijn trainer Glen De Boeck schenkt de senator wel klare wijn. "Wij willen onze ambities duidelijk tonen", maakte de Cerclewoordvoerder meteen iedereen nieuwsgierig.

"Het bestuur had op voorhand beslist om een speciale actie te organiseren als we tegen KV Mechelen wonnen", ging Van Den Driessche verder. "Wij willen voor de laatste drie thuismatchen zo veel mogelijk volk naar het Jan Breydelstadion lokken. Om het stadion zo vol mogelijk te krijgen, hebben we besloten om onze fans voor de totaalprijs van 15,00 euro de laatste drie thuismatchen tegen Bergen, Lokeren en Brussels aan te bieden."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties