Het vreemdelingenlegioen van AA Gent

Steurbaut Kersten
| 31 reacties
Het vreemdelingenlegioen van AA Gent
Foto: © SC

AA Gent beleefde zaterdagavond in het Veolia-stadion in Mechelen enkele dieptepunten. De Buffalo’s leden niet alleen hun vijfde opeenvolgende nederlaag, maar verschenen ook nog eens Belgenloos aan de aftrap.

Meer zelfs, in zijn wedstrijdselectie had Trond Sollied maar plaats voor twee Belgen: Massimo Moia en Jonas De Roeck. Alleen die laatste kreeg van de koele Noor speelgelegenheid. De Buffalo-Belg mocht na de rust invallen voor de geblesseerde Christophe Grondin en zette prompt een degelijke prestatie neer.
 
Het Gentse vreemdelingenlegioen stond in schril contrast met de manschappen van Peter Maes. De Malinwa-trainer selecteerde negen Belgen, met Anis Boussaïdi en Aloys Nong als vreemde eenden in de bijt, en zag zijn durf na negentig minuten beloond met een verdiende 1-0 overwinning. Hoe? Sire, er zijn geen Belgen meer?
 
Het vreemdelingenlegioen van Trond Sollied: Bojan Jorgacevic, Dario Smoje, Marko Suler, Christophe Grondin, Randall Azofeifa, Adekamni Olufade, Roberto Rosales, Dominic Foley, Bryan Ruiz, Aleksander Mutavdzic, Khalilou Fadiga.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties