Jorgacevic: 'Ik wou wenen na de wedstrijd'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Jorgacevic: 'Ik wou wenen na de wedstrijd'
Foto: © SC

Bojan Jorgacevic was tegen KV Mechelen op weg om zich tot man van de wedstrijd te kronen, maar het Servische sluitstuk van de Buffalo’s kreeg in de slotfase toch nog een doelpunt om de oren.

“Ik wou wel wenen na de wedstrijd”, stamelde een duidelijk aangeslagen Jorgacevic met schorre stem. “Ik speelde een heel goede wedstrijd, maar ...” De Serviër verdiende een beter lot. Voor de rust hield hij Aloys Nong vier keer van een doelpunt en verijdelde hij dat Marko Suler een voorzet van Kevin Geudens in eigen doel devieerde. Na de rust kreeg hij weinig werk, maar moest hij zich wel één keer omdraaien. “Mijn felicitaties gaan naar Mechelen voor hun goede wedstrijd”, bleef Jorgacevic sympathiek.
 
Met 0 op 15 zit AA Gent in de hoek waar de klappen vallen. “We verliezen vijf keer op rij. Iedereen voelt zich slecht. Maar dinsdag is het een heel belangrijke wedstrijd voor de club. Eén van de belangrijkste in jaren misschien. We moeten proberen om met opgeheven hoofd naar de wedstrijd toe te leven en het tij te doen keren.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties