Louwagie: 'Geloof in goede afloop tegen Standard'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Louwagie: 'Geloof in goede afloop tegen Standard'
Foto: © SC

Ondanks de vijfde nederlaag op rij en de uiterst zwakke eerste helft bleef Gent-manager Michel Louwagie optimistisch voor de bekerreturn tegen Standard dinsdag. “Ik blijf geloven in een goede afloop.”

Maar toch. Een 0 op 15 moet zwaar aankomen bij de spelers groep. “We moeten die vijf nederlagen uit ons hoofd zetten. De trainer zal wel mentaal oplapwerk hebben, maar het is nog altijd beter om met 1-0 te verliezen in de blessuretijd, dan hier met 2-0 of 3-0 onderuit te gaan”, zoekt Louwagie naar positieve punten.
 
Standard onder druk
 
“Je mag niet vergeten dat Thijs niet beschikbaar is en Grondin ook nog uitvalt. Jonas (De Roeck, nvdr.) heeft die plaats goed ingevuld in de tweede helft. We maken zeker nog een kans tegen Standard. Zij staan ook onder druk en kenden vrijdag ook een moeilijke wedstrijd. Nu moet het gebeuren.”
 
Voetbalgeluk
 
Hoe je het draait of keert, de Buffalo’s zitten sinds de heenwedstrijd in de halve finale van de beker in een neerwaartse beweging. “Het voetbalgeluk is niet met ons, maar we moeten die negatieve spiraal ombuigen. De laatste twintig minuten van vandaag (zaterdag, nvdr.) stemmen me positief. We hebben 2-3 kansen gehad om op voorsprong te komen, maar de bal gaat er niet in.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties