Speeldag 29

Sandro Di Pietro
| 0 reacties
Speeldag 29
Foto: © SC

Het kampioenschap zit er bijna op voor de clubs in Vierde klasse C. Maar er zijn nog een aantal clubs die voor een eindrondeticket streven.

Morgen namiddag staan er belangrijke matchen op het progamma in Vierde C. Heusden Zolder dat het behoud in Vierde klasse wilt vastleggen moet naar het Waalse Bas Oha, dat zelf ook nog niet gered is. Lille neemt het op tegen Hannuit, Hannuit dat bij een verlies terug in de degradatie zone kan komen te staan.

In Eisden maakt Patro Eisden zich op voor de derby tegen Leopoldsburg, mits winst en punten verlies van Hasselt en Meerhout kan Patro Eisden zich klaar maken voor de eindronde. In het Antwerpse staat de kampioen Hoogstraten tegenover buur St-Lenaarts. Tessenderlo neemt het dan weer op tegen Grivegnée dat sowieso zakt naar provenciale.

Witgoor - Hoei word een einde seizoensmatch voor beide clubs, niets meer te winnen of te verliezen. In Limburg staat Hasselt oog in oog met Overpelt VV. Hasselt momenteel tweede in de derde periode is aan een sterke terugronde bezig, de troepen van Kicken willen oh zo graag een eindrondeticket. Overpelt dient te winnen in Hasselt als ze het behoud willen verzekeren. 

Nog in Limburg : Spouwen Mopertingen - Meerhout. Een duel waar Spouwen niets meer te winnen heeft, Meerhout ook tweede (samen met Hasselt) in de derde periode kan nog de eindronde behalen.

Er staat dit weekend dus veel op het progamma voor verschillende teams.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties