Volg alle transfers op de voet bij Voetbalkrant.com!

Volg alle transfers op de voet bij Voetbalkrant.com!
Foto: © SC

De reguliere competities zijn ten einde, maar toch blijft de voetbalwereld niet stil staan. De transfercarrousel is reeds op gang en zal de komende maanden in hevigheid toe nemen. Bij Voetbalkrant.com zit u op de eerste rij om alle transfers te volgen.

Of het nu Mathieu Flamini is die Arsenal zal inruilen voor AC Milan, Bart Deelkens die KSK Beveren gaat verlaten voor Westerlo of Bart Houthuys die Londerzeel vaarwel zal zeggen en voor Dilbeek zal gaan voetballen, voor Voetbalkrant.com is elke transfer even belangrijk.
 
Daarom heeft Voetbalkrant.com een aparte rubriek opgericht om alle transfers op de voet te volgen. Door simpelweg hier te klikken, komt u in die rubriek terecht. U kiest zelf van welke competities u de transfers wil zien en u krijgt het overzicht van alle ploegen uit die competitie met de inkomende en uitgaande transfers die gerealiseerd zijn.
 
Hebben wij een transfer over het hoofd gezien of heeft u zelf een transfer te melden? Aarzel dan niet en stuur een mail naar transfers@voetbalkrant.com. Wij passen dan zo snel als mogelijk onze rubriek aan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties