Word jij onze nieuwe collega?

K M
| 3 reacties
Word jij onze nieuwe collega?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De voetbalwereld draait 365 dagen op 365 en 24 uur op 24. Voetbalkrant.com wil echter zijn bezoekers zoveel mogelijk informeren en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers om de grootste site van België nog groter te maken.

Dagelijks kunnen de bezoekers van Voetbalkrant.com zo’n 75 nieuwe artikels lezen uit de voetbalwereld. Maar laten we eerlijk zijn, niet alle voetbalnieuws verschijnt op de website. Voor Voetbalkrant.com is het nieuws uit vierde provinciale immers even belangrijk als het nieuws uit de Jupiler League of de Primera Division. Voetbalkrant.com is daarom op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers om hen te helpen alles te vervolledigen.
 
Heb je echter een boon voor data en statistieken, dan ben je eveneens bij Voetbalkrant.com op het juiste adres. Op het vlak van data en wedstrijdstatistieken is Voetbalkrant.com immers één van de leidinggevende bronnen op Europees vlak! Stil staan is echter achteruit gaan dus nieuwe helpende krachten om nog meer data en statistieken te verwerken, zijn zeker en vast welkom.
 
Hoe kan je solliciteren voor een functie bij Voetbalkrant.com? Je vult het formulier in dat je hier kan vinden. Hoe meer infomatie je kan geven, hoe gemakkelijker je het ons maakt. Je sollicitatie zal op een professionele manier beoordeeld worden waarna je zo snel mogelijk uitsluitsel krijgt. Heb je een hart voor voetbal en wil je dat delen met anderen? Aarzel dan niet en waag je kans!
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties