François: 'Weet niet of contract het breekpunt was'

Philippe Crols
| 0 reacties
François: 'Weet niet of contract het breekpunt was'
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Het staat nu echt helemaal vast dat Michel Preud'homme volgend seizoen niet meer op de bank van Standard, maar wel op die van AA Gent zal zitten. De directeur van Standard, Pierre François, kijkt in La Dernière Heure terug op de beslissing.

"Ik ben heus ook wel ontgoocheld dat Michel Preud'homme volgend jaar geen coach meer is van Standard", laat François weten in LDH. De trainer verkoos AA Gent boven de Rouches omdat hij in Luik slechts een contract voor een seizoen kon tekenen. "Er is geen project op lange termijn", klonk het maandag nog op een persconferentie.

"Ik weet niet of dat eenjarig contract nu echt het breekpunt was voor Michel. Het wil niet zeggen dat er geen lange termijnproject is voor hem omdat we hem slechts een contract voor een jaar aanboden."

Standard moet nu wel op zoek naar een nieuwe trainer en dat zal niet de eerste de beste mogen zijn. "Dat weten we, maar we gaan een coach zoeken die dezelfde uitdaging zal krijgen als Michel: kwalificatie voor de Champions League."

Enkele namen circuleren al in de pers. Het Laatste Nieuws denkt zelfs aan Sven Goran Eriksson. Namen als Wilmots, Cartier en vooral Leekens lijken iets waarschijnlijker.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties