Lagerbäck: 'Felicitaties aan Rusland'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lagerbäck: 'Felicitaties aan Rusland'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zweden is uitgeschakeld op het Europees kampioenschap. Het verloor gisteren kansloos met 2-0 van Rusland. Lars Lagerbäck, de Zweedse bondstrainer, kon niet anders dan zijn collega Guus Hiddink feliciteren met de kwalificatie.

Het is voor het eerst sedert het EK van 2000 in België en Nederland dat Zweden zich niet kon kwalificeren voor een tweede ronde in een groot toernooi. "In de eerste helft waren we veel te passief. Ik moet de Russen feliciteren met hun spel. Ze hebben snel gezien op welke plaatsen ze konden toeslaan en ze hebben onze zwaktes perfect uitgebuit", zei Lars Lagerbäck aan de verzamelde pers.

"We hebben wat oudere spelers in het team en ik denk dat er daarvan een aantal zullen stoppen met de nationale ploeg", denkt Lagerbäck ook. Eén van die oudere spelers is Henrik Larsson maar hij gaf al te kennen toch door te gaan. De spits van Helsingborgs IF was gisteren erg ontgoocheld na de uitschakeling. "Ik heb op de lat gekopt, maar verder hebben we bitter weinig kansen kunnen afdwingen tegen dit Rusland", aldus de geroutineerde spits van de Zweden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties