Van Persie: 'Gevoel dat we niet te verslaan zijn'

Van Persie: 'Gevoel dat we niet te verslaan zijn'
Foto: © SC

Voetbalanalyticus Hugo Borst waarschuwde er gisteren al voor in Studio Sportzomer. Het enige wat Nederland van de Europese titel kan houden is hoogmoed. Robin Van Persie begint er al last van te krijgen.

Zaterdag wacht in het Sankt-Jakob Park in Basel de kwartfinale tussen Nederland en Rusland. Gisteren maakten de Russen tegen Zweden duidelijk dat ze best serieus genomen worden door de tegenstand, of het zou wel eens kunnen verkeerd aflopen.

Robin Van Persie ligt alvast niet wakker van Rusland en de tegenstand tout court. "Ik heb zitten tellen. Nog acht trainingen en drie wedstrijden. Daarin wil ik alles geven", zegt de Rotterdammer in de Nederlandse krant Algemeen Dagblad. "Ik voel in mijn buik dat er ons iets moois te gebeuren staat. Ik wil daarbij horen. Het voelt alsof we niet te verslaan zijn", aldus een overtuigde Van Persie.

Van Persie vindt het ook niet erg dat hij momenteel niet tot de vaste elf van bondscoach Marco Van Basten hoort. "Ik schik me naar mijn rol. De bondscoach wil het beste voor zijn elftal en ik vertrouw hem daar volledig in", besluit de aanvaller van de Engelse topclub Arsenal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties