Tubeke scoort acht maal

Philippe Crols
| 7 reacties

Tubeke staat dit seizoen voor een zware opdracht. De Waals-Brabanders moeten zich zien te handhaven in eerste klasse. De eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding zit er alvast op en werd met 1-8 gewonnen.

Tegenstander van Tubeke waren de buren uit Soignies. Trainer Albert Cartier stuurde een aantal testers tussen de lijnen. Onder hen Lamy, Santiago, Dos Santos, Agansor, Parker en Weyens.

Na een halfuur spelen had Tubeke een 0-3-voorsprong bij elkaar gevoetbald. Het was drie maal Diafuta die succes kende. Die 0-3 was ook de ruststand.

Na rust was het wachten tot op het uur. Agansor maakte de 0-4 en even later maakte een andere tester, Dos Santos, er 0-5 van. Lambot en Falzone dikten de score aan tot 0-7 vooraleer Lindonjonhson de eer kon redden. Bessone legde vijf minuten voor tijd de 1-8-eindcijfers vast.

Tubeke eerste helft: Santos de Matos ; Charlier, Paternotte, Lamy, Jonckheere ; Haydock, Mvuezolo, Villano, Pinelli ; Santiago, Diafutua.

Tubeke tweede helft: Weyens ; De Matos, Pintus, Lamy, Parker ; Dos Santos, Lambot, Agansor, Kabongo ; Bessone, Falzone.