Cafú denkt nu echt aan stoppen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Cafú denkt nu echt aan stoppen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cafú, langweg Marcos Evangelista de Moraes, denkt er ernstig aan om te stoppen met voetballen. Deze week sloeg de 38-jarige verdediger nog een aanbod van FC Santos af.

"Ik heb nog geen besluit genomen. De afgelopen dagen sprak ik met het bestuur van Santos, maar ik heb uiteindelijk besloten om op hun aanbieding niet in te gaan. Na het overlijden van mijn vader wil ik meer tijd besteden aan mijn familie", zei de 38-jarige Cafú in het tv-programma Globo Esporte.

Cafú kon geen nieuw contract meer tekenen bij AC Milan nadat hij vijf jaar voor de Rossoneri voetbalde. Eerder speelde de 142-voudig international voor AS Roma, Real Zaragoza, Palmeiras en FC São Paulo. Persoonlijk vond Cafú zijn transfer naar Milan de beste zet die hij in zijn carrière gemaakt heeft.

"Ik wil de komende dagen rustig een besluit kunnen nemen. Ik zal mijn situatie en de aanbiedingen bestuderen en dan pas beslissen of ik nog verder ga voetballen. De kans is wel groot dat ik er definitief mee zal ophouden", besluit Cafú.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties