Defour onder de indruk van Bölöni

Mathias Dumarey
| 13 reacties
Defour onder de indruk van Bölöni
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Laszlo Bölöni is nog maar enkele weken trainer van landskampioen Standard maar hij lijkt toch al het respect van de spelers gewonnen te hebben. Kapitein en Gouden Schoen Steven Defour is alvast al onder de indruk.

Steven Defour zegt vandaag in de krant Het Belang van Limburg dat hij er een goed oog in heeft. In de met 0-5-gewonnen oefenpartij tegen derdeklasser Veldwezelt stond hij ook weer als kapitein aan de aftrap. De angst om de band kwijt te raken, zat er bij het jonge talent nochtans goed in.

"We hebben nog heel wat werk voor de boeg, maar we zijn toch al goed uit de startblokken geschoten", zegt Defour. Over trainer Laszlo Bölöni heeft hij enkel maar lovende woorden. "Hij praat heel veel en is constant met de spelers bezig. Hij neemt af en toe eens iemand bij zich voor een individuele babbel en hij is erg goed in de omgang. Je merkt gewoon, net als bij zijn assistent Joaquim Preto, dat hij heel veel ervaring heeft in het voetbalwereldje", aldus Defour.

Ook over de nieuwkomers is Defour tevreden. "Ze manifesteerden zich al op training. Het zijn echte versterkingen", besluit de international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties