'Eto'o tekent op 17 juli in Oezbekistan'

Nico Wieme
| 0 reacties
'Eto'o tekent op 17 juli in Oezbekistan'
Foto: © SC

Als we de Oezbeekse koploper PFC Kuruvchi mogen geloven, tekent Samuel Eto’o komende donderdag een contract voor het komende halfjaar. Een grap of dé stunt van deze zomer?

We kennen de gebruiken in Oezbekistan niet zo goed, maar het zou wel eens kunnen dat hun 1 april op 15 juli valt. PFC Kuruvchi kondigt met fierheid op haar website de komst van Samuel Eto’o aan.  
Kuruvchi maakte al een gedetailleerd programma bekend voor de komst van Eto’o. De speler zou donderdagochtend om 6u45 plaatselijke tijd landen in Oezbekistan. Er zouden ook vertegenwoordigers van Barcelona meekomen.
 
Om 12u30 bezoeken Eto’o en zijn gevolg de gebouwen van de Oezbeekse voetbalbond en om 14u30 zal de spits in het InterContinental Tashkent Hotel in Crystal Hall een persconferentie geven. Om 16u00 wordt Eto’o in het MHSK Stadion van Kuruvchi aan de fans voorgesteld.
 
Kuruvchi zou bereid zijn 40 miljoen euro te betalen voor Eto’o. In ruil daarvoor tekent de international een contract voor het komende halfjaar. Het huidige seizoen in de Prime League van Oezbekistan is momenteel halfweg.
 
De coach van Kuruvchi wrijft zich al in de handen. “Hij zal ons goed kunnen helpen in de Aziatische Champions League.” Als het plan lukt, wordt Eto'o een ploegmaat van o.a. Aziz Hajdarov. Bij Barcelona vallen ze uit de lucht. “Wij hoorden echt nog van niks.” Benieuwd of we donderdag van dé transfer of dé grap van het jaar kunnen spreken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties