Hoffenheim troeft Blackburn af

Philippe Crols
| 2 reacties

Blackburn Rovers oefende maandagavond tegen het Duitse Hoffenheim. Op zich geen bekende ploeg, maar sinds dit seizoen wel een club die in de Duitse Bundesliga speelt. Bovendien heeft de club een hele rijke eigenaar. Hoffenheim won overigens van Blackburn.

Bij Blackburn is Paul Ince sinds enkele weken de nieuwe manager. Hij moet er het goede werk van de naar Manchester City vertrokken Mark Hughes verderzetten. Tegen Hoffenheim zag hij alvast geen goede prestatie.

Aan de rust stond het nog steeds 0-0. Na de pauze liep het dus redelijk fout voor de Engelsen. Vijf minuten na de onderbreking had Janker er 1-0 van gemaakt. Lang stond die voorsprong echter niet op het bord. Op het uur zette McCarthy de bordjes weer gelijk.

Maar Hoffenheim zou dus uiteindelijk wel winnen. Twee minuten na het doelpunt van Blackburn zorgde Jaissle ervoor dat de Duitsers opnieuw een doelpunt voorsprong hadden. Janker scoorde in blessuretijd zijn tweede van de avond.