Timmermans: 'Beter doen dan vorig jaar'

K M
| 0 reacties
Timmermans: 'Beter doen dan vorig jaar'
Foto: © SC

Zaterdagmiddag stond de persvoorstelling van KV Mechelen op het programma. Achtereenvolgens kwamen voorzitter Johan Timmermans, sportief directeur Fi Vanhoof en trainer Peter Maes aan het woord. Hier laten we voorzitter Timmermans aan het woord.

"Vorig seizoen was een succes," opende Timmermans de persvoorstelling. "De doelstelling voor dit seizoen is om beter te doen dan de dertiende plaats van vorig seizoen. Het zal niet gemakkelijk zijn, maar we moeten de groei voort zetten. Qua abonnementen zijn we daar reeds mee bezig. Vorig seizoen hadden we 7066 abonnementen verkocht, maar op dit moment, nog voor de fandag, hebben we er reeds zo'n 8600 verkocht.

"We moeten verder de weg van de professionalisering bewandelen," gaat de voorzitter van de Mechelse ploeg verder. "We hebben momenteel een budget van 5 à 6 miljoen euro. Dat betekent dat we niet de luxe hebben van Europese dwergen zoals Anderlecht, Club Brugge en Standard. We hebben echter nog veel groeimarge."

"Ik wil ook nog even terugkomen op het incident van de laatste dagen," kon Timmermans het niet laten om nog even uit te halen naar Club Brugge. "Club Brugge heeft absoluut het recht om de openingswedstrijd te laten uitstellen, maar toch zit het heel diep. Had Club op dat moment een thuiswedstrijd gehad tegen pakweg Roeselare, dan had het die wedstrijd niet uitgesteld."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties