Verhoeven gaat dan toch niet naar Roeselare

Mathias Dumarey
| 11 reacties
Verhoeven gaat dan toch niet naar Roeselare

Vincenzo Verhoeven verruilt Germinal Beerschot dan toch niet voor SV Roeselare. De transfer van de aanvaller is afgeketst. Roeselare heeft ondertussen wel al een andere spits gevonden.

Met de komst van Kevin Vandenbergh naar het Kiel, leek het erop dat Vincenzo Verhoeven niet op al te veel speelgelegenheid zou mogen rekenen. Een transfer naar Roeselare was een mogelijke oplossing voor de boezemvriend van de overleden François Sterchele. Uiteindelijk is die overgang toch afgeketst.

"De komst van Verhoeven werd ons gemeld door Wim De Coninck en die had op dat moment al afscheid genomen van Roeselare", vertelt Roeselare-manager Frank Trybou in de krant Gazet van Antwerpen. "Wij waren helemaal niet op de hoogte van de voorwaarden en hebben dan uiteindelijk besloten om de transfer niet door te laten gaan."

Ondertussen raakte bekend dat Ode Thompson, een spits, voor één jaar getekend heeft op Schiervelde met optie op nog een seizoen. De 27-jarige Nigeriaan was in het verleden nog aan de slag bij RC Harelbeke, RSC Anderlecht, VC Westerlo en KVSK United.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties