Kompany per direct naar Manchester City

Mathias Dumarey
| 51 reacties
Kompany per direct naar Manchester City
Foto: © SC

Vincent Kompany is niet langer speler van Hamburg SV. Eerder vandaag meldden we nog dat hij weg mocht bij de Duitse club bij een goed bod. Goed een halve dag later is het al zover. Kompany gaat in de Premier League voetballen bij Manchester City.

Vincent Kompany verhuist naar Manchester City. Dat maakte de Duitse club deze namiddag bekend. Voor hoe lang hij in Engeland heeft getekend en wat de transferprijs is die The Citizens voor onze landgenoot hebben betaald, is nog niet bekend.

Een breuk tussen Vincent Kompany en Hamburg SV zat er al een tijd aan te komen. Eén week na zijn terugkeer uit China waar hij één wedstrijd speelde met de Belgische Olympische ploeg, is hij al verpatst. Er waren eerst de problemen omtrent zijn selectie voor de Spelen, maar Kompany maakte er na afloop ook nog een zootje van door eerst te verklaren absoluut in China te willen blijven en vervolgens zijn vlucht te missen naar Duitsland. 

Vincent Kompany kwam het voorbije weekend wel nog in actie tijdens de competitieopener tussen Bayern München en Hamburg SV. Hij speelde een een halfuur mee in de op 2-2-geëindigde wedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties