Sabin wil in België spelen

K M
Sabin wil in België spelen

De formule om via Voetbalkrant.com aan een ploeg te geraken slaagt blijkbaar zeer goed aan. Nu beginnen zelfs buitenlandse spelers via Voetbalkrant te solliciteren naar een werkgever in de Jupiler League.

De speler in kwestie is Cédric Sabin. Deze 28-jarige linksvoetige aanvaller zou volgend seizoen immers graag in de Belgische hoogste eerste klasse te bewonderen zijn. Zijn managementbureau Assysta mocht hierbij al de interesse registreren van Bergen en Tubeke, maar beide clubs haakten af op zijn salariseisen.
 
Sabin begon zijn carrière in de CFA bij Brive en Red Star. Vervolgens speelde de spits vier seizoenen in de Franse tweede klasse. Achtereenvolgens speelde hij bij Gueugnon, Créteil en twee seizoenen bij Sedan. In totaal was hij goed voor 21 doelpunten in 114 wedstrijden. Sabin speelde vervolgens vijf maanden bij Al Ahli in Qatar om uiteindelijk nog anderhalf seizoen in de Turkse eerste klasse bij Konyaspor te spelen. De spits scoorde er negen doelpunten in 35 wedstrijden.
 
Clubs die interesse hebben in deze speler kunnen aan zijn contactgegevens komen door een mail te sturen naar eindredactie@voetbalkrant.com.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties