Czerniatynski: 'Geen discussie op gang brengen'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Czerniatynski: 'Geen discussie op gang brengen'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

“Wie eerst scoort, wint de wedstrijd”, verwoordde Beveren-trainer Alex Czerniatynski zijn gevoelens tijdens de wedstrijd. Nagels met koppen van de voormalige Rode Duivel. Het doelpunt viel voor hem langs de goede kant.

Twee keer weigerde scheidsrechter Frederik Geldhof de bal op de stip te leggen, maar de derde keer kon hij niet meer weerstaan. Hij floot na een betwiste fase toch een elfmeter voor Beveren. “Ik wil geen discussie op gang brengen”, houdt Czernia zich op de vlakte. “Ik stond veel te ver van de fase om te beoordelen of het strafschop was of niet.”
 
Beter voetballen
 
Over de prestatie van zijn ploeg had hij wel een mening. “In de eerste helft gebruikten we veel te veel de lange bal. Ik heb tijdens de rust gevraagd om meer te voetballen. We zaten er tijdens de tweede helft veel korter op en zetten meer druk. De laatste vijf minuten hadden we het geluk aan onze kant.”
 
“Het belangrijkste is dat we de drie punten thuis houden”, besluit Czerniatynski. “En dat tegen één van de beste ploegen uit tweede klasse.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties