De Sutter: 'Op training halen we een hoog niveau'

De Nijs Michael
| 0 reacties
De Sutter: 'Op training halen we een hoog niveau'

Cercle Brugge was vorig seizoen nog dé verrassing. Het team van coach De Boeck werkte zich op tot subtopper, maar dit seizoen draait het nog niet echt bij de West-Vlamingen. Dat beseft ook Tom De Sutter, al is de spits wel hoopvol naar de toekomst toe.

Vanavond speelt Cercle eigenlijk met het mes op de keel. Als de West-Vlamingen hun reputatie hoog willen houden, moet er gewoon gewonnen worden van Germinal Beerschot. "Germinal Beerschot is een lastige opponent, maar we spelen in Brugge en moeten voortbouwen op onze thuisreputatie van vorig seizoen", kijkt Tom De Sutter vooruit naar de wedstrijd van vanavond.

"De mensen verwachten veel van ons, maar vorig seizoen zijn we ook niet goed begonnen en uiteindelijk draaiden we wel een goed seizoen. De kentering kan elk moment komen, tegen Germinal Beerschot bijvoorbeeld. We moeten meer vertrouwen krijgen en dat kan door een mooie overwinning. Op training halen we een heel hoog niveau. Het zal er wel eens uitkomen", klinkt het hoopvol bij de spits.

In de wedstrijd tegen Charleroi vond De Sutter twee keer de weg naar de netten, de Brugse spits lijkt dus helemaal terug. Zelf acht hij zich echter nog niet topfit. "Ik zit op 80 tot 85 procent van mijn top. Je moet week na week bewijzen dat je scherp bent en dat je goals kunt scoren. Pas na een wedstrijd of vier/vijf kun je zeggen dat je er weer staat", blijft De Sutter voorzichtig.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties