Datum: 30/09/2008 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Eerste ronde (Speeldag 2)
Stadion: Gorodskoy Stadion Borisov
Bate Borisov blijft het goed doen
Thomas Dubois
| 0 reacties
Bate Borisov blijft het goed doen

Bate Borisov blijft verbazen. Op de tweede speelde van de Champions League speelde het in groep H gelijk tegen het Italiaanse Juventus.

Bate Borisov, de ploeg die Anderlecht uitschakelde in de voorronde van de Champions League, blijft het verrassend goed doen. Tegen Juventus kenden de Wit-Russen een blitzstart. Na een goeie 20 minuten stond de ploeg al 2-0 voor. Kryvets kon eerst doelman Manninger van Juventus verschalken, even later deed Stasevich hetzelfde. Hij kopte de bal binnen.
Juventus liet de moed niet zakken en vocht voor wat het waard was. Dat resulteerde op het halfuur al in de aansluitingstreffer van Iaquinta die een uitstekende voorzet maar binnen te koppen had. In de slotfase stond het alweer gelijk na een tweede doelpunt van Iaquinta die nu bediend werd door Giovinco.
In de tweede helft was het vooral Juventus dat gevaarlijk kon zijn via onder andere Del Piero en Nedved, maar scoren lukte niet meer. Het eerste punt voor Bate in de Champions League, Juventus won de eerste wedstrijd en staat na twee speeldagen op de tweede plaats met vier punten.

Champions League

 Eerste ronde (Speeldag 2)