KV Mechelen blijft kampen met blessurelast

De Nijs Michael
| 3 reacties
KV Mechelen blijft kampen met blessurelast

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen heeft zich na een slechte competitiestart helemaal herpakt. Malinwa ging de voorbije weken winnen bij Gent, pakte een punt tegen Club Brugge en speelde FCV Dender helemaal van de mat. Dit weekend wacht de wedstrijd tegen Racing Genk.

KV Mechelen zal in Limburg echter geen beroep kunnen doen op zijn sterkste selectie. David Grondin, Olivier Renard en Xavier Chen zijn namelijk nog steeds niet fit, de kans dat het trio toch speelklaar raakt, lijkt nagenoeg onbestaande. Grondin blesseerde zich, zoals eerder gemeld, in de beloftenmatch van KV Mechelen opnieuw aan de hamstrings. Eerstdaags ondergaat de Fransman een echografie, maar de match in Genk lijkt onhaalbaar.

Dat geldt eveneens voor doelman Olivier Renard. Hij heeft last van een lumbago en kan nog steeds niet trainen, ook voor hem komt de match tegen Genk waarschijnlijk te vroeg. Tot slot zal Malinwa in Limburg ook geen beroep kunnen doen op Xavier Chen, hij heeft last van een scheurtje in de hamstrings en kon de training nog steeds niet hervatten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties