Defour: 'Ik kan hier nog weinig bijleren'

Defour: 'Ik kan hier nog weinig bijleren'

Bij Standard maken ze maar best een lijstje met mogelijke vervangers voor hun huidige selectie. Heel wat spelers zitten namelijk met plannen om te vertrekken. Steven Defour wil net als Axel Witsel Standard verlaten.

De Gouden Schoen vertelt aan Het Laatste Nieuws waarom hij de Rouches wil verlaten. "Ik heb alles bereikt wat ik wilde bereiken en bovendien denk ik dat ik in België nog weinig kan bijleren. Zo voelde ik tegen Everton en Liverpool dat ik nog niet aan mijn limiet zit", klinkt het.

Toch krijgt Defour stilaan meer af te rekenen met kritiek. Daar heeft hij een verklaring voor. "In België heb ik geen geheimen meer. Dan is het logisch dat men meer op mijn gebreken focust. Die gebreken staan echter niet in verhouding met mijn kwaliteiten."

Heeft de speler van Standard een voorkeur voor zijn nieuwe club? "Als ik ga, is het voor een subtopper in een sterkere competitie. Europees spelen is geen must. In ieder geval, voor minder dan acht miljoen euro zal ik niet vertrekken", besluit hij.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties