Lokerse internationals vonden de weg naar doel

De Nijs Michael
| 0 reacties
Lokerse internationals vonden de weg naar doel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Georges Leekens moest de afgelopen dagen liefst negen spelers missen met interlandverplichtingen. Enkele van die spelers speelden zich bij hun nationale ploeg in de kijker. Zowel Maazou als Golan vonden de weg naar doel.

Israël ging met 1-3 winnen bij Luxemburg, de 1-2 werd gescoord door Lokerenspeler Golan. Verdediger Avi Strul, die andere Lokerenspeler in de Israëlische selectie, bleef negentig minuten op de bank. Bij Niger scoorde Maazou dan weer het enige doelpunt voor zijn land, jammer genoeg volstond dat niet, Niger ging met 3-1 onderuit in Angola.

Ook Tiko en Mbayo verging het minder goed, zij zagen Congo met 2-1 ten onder gaan tegen Malawi. Doelman Copa had dan weer een brede smile na afloop van de partij tegen Madagascar. De Ivoriaan hield zijn netten schoon, terwijl zijn ploegmakkers drie keer de weg naar de netten vonden. Tot slot was ook Nill De Pauw uiterst gelukkig. De jonge Belg zag de -19-jarigen 2-2 gelijkspelen tegen Kroatië. Goed voor een eerste plaats in hun reeks en een ticket voor de volgende ronde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties