Lovendegem
Aalter Eendracht
Datum: 19/10/2008 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 8
Lovendegem juicht in de slotminuten
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem juicht in de slotminuten
Foto: © SC

Na een match met veel inzet en slordigheden houdt Lovendegem de drie punten thuis en kan dus spreken van een trainerseffect.

De eerste kans in de wedstrijd was voor rekening van Gunter Van De Sompel maar die besloot op Baudewijn. Heel veel slordigheden en het duurde tot de 20ste minuut voor Aalter kon dreigen. Arnauw kon een scrimmage voor doel niet benutten. Een minuutje later volleerde De Zutter een terugvallende vrije schop tegen de lat. Bouchaala kopte een verre voorzet nipt naast en deed dat later ook met de voet.
 
Bij het begin van de tweede helft nam Aalter even het heft in handen. Hennebert kon Sucaet nog net afstoppen. Bouchaala miste een scherpe voorzet van Vandenbussche en Van De Sompel besloot op Baudewijn. De daaropvolgende hoekschop werd door Bouchaala over gekopt. Martens ondernam een lange rush maar geen enkele thuisspeler kon besluiten. Aan de overzijde werd de ingevallen De Smet diepgestuurd. De Paepe voorkwam onheil. Aan de overzijde stond Baudewijn in de weg voor De Zutter. De spanning steeg in het stadion want de vele slordigheden leverden kansen op aan beide zijden die echter niet benut werden. Het leek er op dat de nulscore een feit werd toen Van Audenaerde een hoekschop net naast kopte. Bij een ultieme actie over De Zutter en Bouchaala kwam Van De Sompel in balbezit en die gaf Baudewijn alsnog het nakijken.
 
Voor Lovendegem een opsteker in het vooruitzicht van de trip naar Terjoden-Welle volgende week.
 
KSK Lovendegem: De Paepe, Van Audenaerde, De Baets (62’ Canoot), Degrande, Vandenbussche, De Zutter (89’ De Witte), Bouchaala, Martens, Hennebert, Van De Sompel, Sucaet.
 
KVV E. Aalter: Baudewijn, De Poorter, Van De Veire, Busschaert, Sucaet (64’ De Smet), Arnauw F., Bekaert, Lippens, Goeminne (59’ Semaesse), Arnauw T., Wullaert (81’ Lootens).
 
Doelpunt: 89’ Van De Sompel 1-0.
 
Geel: Arnauw F.