De Sutter: 'Focus was er bij mij wel'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
De Sutter: 'Focus was er bij mij wel'

Cercle Brugge verloor zaterdagavond onverwacht van staartploeg FCV Dender. Glen De Boeck was absoluut niet tevreden en viseerde enkele spelers die dringend eens in de spiegel moesten kijken. Tom De Sutter voelt zich geviseerd.

Glen De Boeck zei onder meer dat hij gemerkt had dat de focus op het voetbal bij een aantal spelers is verdwenen. De coach wees daarbij ook naar Tom De Sutter die vorige week zijn krabbel zette onder een contract voor vier seizoenen bij Anderlecht. De spits speelde tegen Dender ook ver onder zijn niveau.

"Ik weet dat de trainer de nederlaag wijt aan een gebrek aan concentratie. Zelf had ik niet de indruk dat we niet klaar waren voor de wedstrijd. Natuurlijk voel ik me aangesproken door zijn woorden, maar bij mij was de focus er degelijk wel. Ik stel gewoon vast dat ik na de rust altijd een terugval ken en daar moet ik eens over praten met de trainer. Ik hoop dat dit niet blijft duren", zegt de kersverse aanwinst van paarswit in de krant Het Laatste Nieuws.

Of De Sutter nu al met zijn gedachten in Brussel zit? "Tja, de supporters mogen dat denken. Ik had ook niet anders verwacht. Wie mij kent, zou moeten weten dat ik tot Nieuwjaar alles zal geven voor deze club. Pas daarna telt voor mij Anderlecht", besluit de international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties