Round Up Betting Advice (1)

Manuel Gonzalez
Round Up Betting Advice (1)
Foto: © SC

De kogel is door de kerk. We kunnen de eerste reeks weddenschappen van onze nieuwe rubriek Betting Advice evalueren. Op de eerste editie haalde ik een score van 5 op 10. Dit is niet super, maar ook niet slecht. We zijn gematigd tevreden.

Het belangrijkste is dat we hieruit de nodige lessen trekken om het in de toekomst nog beter te doen. Dat is dé sleutel om tot een succesvolle tipster te evolueren.


Onze score had nog hoger kunnen oplopen, maar er vielen toch wel enkele verrassingen te noteren. Zo geraakte Inter in het eigen Giuseppe Meazza Stadion niet voorbij Genoa. Het bleef 0-0. De bezoekers hadden nochtans in drie uitwedstrijden nog geen enkel punt kunnen rapen. Uitgerekend bij Inter deden ze dit wel, hoogst merkwaardig. We kunnen hier weinig conclusies uit trekken. Ik zou dit onder de categorie toevalstreffers rangschikken. Inter speelde de dinsdag ervoor dan wel Europees tegen Anorthosis, toch mag dit in de toekomst geen reden zijn om een thuiswedstrijd als deze niet te winnen.

 

Valencia hadden we ook getipt om te winnen bij Recreativo Huelva, maar het bleef steken op 1-1. David Villa kon wel weer scoren. Misschien ging het Valencia met 19 op 21 wel iets te zeer voor de wind. Al is een uitwedstrijd in de Spaanse Primera Division altijd moeilijk. Valencia zal zelf wel tevreden zijn met dit punt, maar wij iets minder. We gaan er in de toekomst rekening mee houden om Valencia vooral in de gaten te houden bij de thuiswedstrijden.

 

Cerle Brugge was een andere ploeg die ons de das omdeed. Hier gaan we wel een belangrijke conclusie uit trekken: namelijk dat Cercle niet meer de machine is die het vorig jaar was. Ondanks het feit dat ze met Thomas Buffel eigenlijk nog aan kwaliteit hebben gewonnen. Maar de swung lijkt er een beetje uit bij de groen-zwarten. Ik stel dan ook voor om voorlopig alle weddenschappen op Cercle kritisch te bekijken. Iedereen ging uit van een thuiszege tegen Dender, maar als zelfs dit niet meer lukt voor de Bruggelingen gaan we hen even op de zwarte lijst plaatsen. Het is mogelijk zelfs interessant om “tegen” hen te wedden. De toekomst zal dit uitwijzen.

 

Voorts kende ook Salzburg - Kapfenberg en Aberystwyth – The New Saints een foutieve afloop. In Salzburg hadden we pech dat de thuisploeg al snel met 5-0 leidde waardoor ze iets slordiger waren in defensie. Kapfenberg slaagde er zo waar nog in om drie keer te scoren (terwijl wij dachten dat ze niet zouden scoren), maar kreeg er wel zeven (!) om de oren. Zo een uitslag zie je ook niet elke week, dus hier tegen sta je eigenlijk machteloos. Aberystwyth – TNS was een value bet. De odd van 2.30 voor “Under 2,5 goals” leek ons te hoog omdat beide teams nog zo weinig goals slikten in de competitie. Maar zaterdagavond stonden de netten toch vier maal bol: 2-2. 

Juiste voorspellingen:
Shirak - Pyunik Yerevan 2

JK Nomme Kalju - Levadia Tallinn 2

RSC Anderlecht - KV Mechelen 1

VC Westerlo - AFC Tubize 1

AS Eupen - K. STVV 2

 

Blijf het volgen en tot binnenkort voor de tweede reeks!

 

WARD

Wil u zelf een gokje wagen? Dat kan! Voetbalkrant.com schenkt u 110 euro gratis gokkrediet op BWIN. U vindt hier meer informatie.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties