Van Bronckhorst kroont zich tot pineut van de match

Nico Wieme

Feyenoord verloor donderdagavond met 1-3 van CSKA Moskou. Bij de Nederlanders eiste Giovanni van Bronckhorst willens nillens een hoofdrol op. Bij drie van de vier doelpunten had de Nederlander een aandeel.

Giovanni van Bronckhorst houdt een slecht gevoel over aan de Uefa Cupmatch tegen CSKA Moskou. De Feyenoorder had een aandeel in drie van de vier doelpunten. Bij het openingsdoelpunt van de Russen kopte Aleksei Berezutski via het lichaam van Van Bronckhorst de 0-1 tegen de touwen.

De ex-Barcelonaspeler rondde op het halfuur een schitterende aanval, met Leroy Fer en Roy Makaay als aangevers, perfect af. Vijf minuten belandde Van Bronckhorst opnieuw in de hel toen hij te zacht terugkopte op doelman Timmer, waarna Vagner Love het geschenk dankbaar aannam.

In de tweede helft dikte diezelfde Vagner Love verder aan tot 1-3. Feyenoord en Van Bronckhorst bleven met een serieuze kater achter.