Bölöni: 'Dit is een goed resultaat'

De Nijs Michael
| 0 reacties
Bölöni: 'Dit is een goed resultaat'
Foto: © SC

Club Brugge won gisteren in de vooravond bij Bergen en daardoor lag de druk opnieuw bij Standard en Anderlecht. Geen van beiden maakte echter een fout, waardoor Westerlo het enige slachtoffer van deze speeldag is. Bij Standard is men alvast tevreden.

Standard won gisteren met 3-1 van Moeskroen. "Dit is een goed resultaat. Wel jammer dat Dalmat uitvalt met het oog op de match tegen Belgrado", reageert trainer Bölöni. De oefenmeester moest gisteren overigens noodgedwongen puzzelen, want Mbokani was geschorst. Bölöni zette De Camargo daardoor in de basis, de laatst genoemde speelde een goede partij.

"Het is goed voor zijn moraal dat hij twee keer kon scoren", aldus Bölöni. "Maar hij moet nog meer agressiviteit tonen in zijn laatste meters en dan zal ook zijn efficiëntie toenemen."

De trainer van Standard kwam ook nog even terug op de wedstrijd zelf. Vooral het feit dat Standard wat nonchalant ging spelen in de slotfase, kon de Roemeen niet smaken: "We tonen daar onvoldoende maturiteit. Bovendien moet er ook meer voor de eenvoudige oplossing gekozen worden en niet voor de moeilijke passen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties