Furieuze Scifo: 'Arbiter is gewoon niet capabel'

De Nijs Michael
| 7 reacties
Furieuze Scifo: 'Arbiter is gewoon niet capabel'

Moeskroen ging gisteren onderuit op het veld van landskampioen Standard, maar de bezoekers waren na afloop vooral ontstemd over de wedstrijdleiding van Benoni Bury. Trainer Enzo Scifo was furieus: "Bury is niet capabel", klonk het hard.

De arbitrage in ons land is de laatste maanden al meermaals onder vuur genomen en ook dit weekend worden enkele scheidsrechterlijke beslissingen betwist. Moeskroen eindigde de wedstrijd tegen Standard met negen na de uitsluiting van Sapina en Assou-Ekotto en ook trainer Enzo Scifo werd naar de tribune verwezen. De laatst genoemde was na het laatste fluitsignaal nog steeds in alle staten.

"Ik ben geschandaliseerd door de arbitrage vandaag", haalde Scifo snoeihard uit naar scheidsrechter Bury. "Het is elke week hetzelfde. Kleine fouten worden meteen met kaarten bestraft. De arbiter is gewoonweg niet capabel. Zijn beslissingen maakten de match kapot. Ik heb er echt genoeg van. Men mag mij hiervoor schorsen of een heel seizoen op de tribune zetten. We speelden hier met een groot hart, maar houden er niets aan over."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties