Stopt Oostende Antwerp in ongeslagen reeks?

Kevin Pieters
| 8 reacties
Stopt Oostende Antwerp in ongeslagen reeks?
Foto: © SC

Antwerp mag zondagmiddag op uitstap naar onze Belgische kust. Niet voor een stage of voor ontspanning, maar voor het competitietreffen met KV Oostende. Een topaffiche zou je kunnen zeggen.

KV Oostende staat met één wedstrijd meer gespeeld dan Antwerp op een vijfde plaats, op één punt van de bezoekers. De Great Old kan bij winst een gouden zaak doen na het puntenverlies van concurrenten Lierse en Brussels zaterdagavond. Antwerp stuurde vorige speeldag Waasland huiswaarts met lege handen (3-0) en zet zijn sterke reeks verder. Ondertussen is rood-wit zeven opeenvolgende wedstrijden ongeslagen. De kustjongens speelden in drie van de laatste vijf wedstrijden ‘slechts’ gelijk. Tegen zowel OH Leuven, Hamme als Beveren bleven de Oostendenaars steken op een gelijkspel. O. Charleroi en FC Brussels daarentegen werden wel verslagen. Een verdiende top-5 plaats voor de jongens van trainer  Vande Velde.

Bij een eventuele winst zondagmiddag nestelt Oostende zich zelfs naast Lierse op een gedeelde tweede plaats. Antwerp komt bij winst alleen op een tweede plaats, op acht punten van leider STVV, dat zaterdagavond opnieuw feilloos presteerde.

Bij de bezoekers zitten de schorsingsdagen van Fränkel erop. Van Hemert, die andere Antwerp-verdediger is nog niet speelklaar (blessure), evenals Bouchouari. Bij de thuisploeg weinig kopzorgen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties