Nog meer afgelastingen

Philippe Crols
| 1 reacties
Nog meer afgelastingen

Eerder kon u op Voetbalkrant al weten dat de nationale jeugd dit weekend niet in actie hoeft te komen. Inmiddels zijn er nog heel wat andere wedstrijden afgelast.

Nationaal:
Algemene afgelasting van alle officiële en vriendschappelijke wedstrijden van alle nationale jeugdploegen voor de periode gaande van vrijdag 5 december tot en met zondag 7 december 2008.

De wedstrijden van de reserven en de eerste ploegen gaan door.

Antwerpen:
Voor vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 december 2008 is er een algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden en alle vriendschappelijke wedstrijden voor reserven en jeugd met uitzondering van de wedstrijden voor Provinciale Juniors en Provinciale Scholieren.

De wedstrijden van eerste elftallen heren en dames en de provinciale Juniors en provinciale scholieren worden dus wel gespeeld.

Vlaams Brabant:
Voor het weekend van 5, 6 en 7 december 2008 heeft het Provinciaal Comité van Brabant beslist over te gaan tot een algemene afgelasting met uitzondering van de wedstrijden van de eerste mannelijke en vrouwelijke ploegen.

Oost- Vlaanderen:
Voor het weekend van 5, 6 en 7 december 2008 heeft het Provinciaal Comité van Oost-Vlaanderen beslist over te gaan tot een algemene afgelasting met uitzondering van de wedstrijden van de eerste ploegen voor heren en dames.

West-Vlaanderen:
Voor het weekend van 5, 6 en 7 december 2008 heeft het Provinciaal Comité van West-Vlaanderen beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden van :
- Reserven en jeugd.
- Bedrijfsvoetbal behalve het gewest Brugge.


In Limburg werd er tot dusver nog niets afgelast.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties