Jovanovic: 'Niet naar Real om cv op te fleuren'

Steurbaut Kersten
| 16 reacties
Jovanovic: 'Niet naar Real om cv op te fleuren'
Foto: © SC

Milan Jovanovic droomt van een transfer naar een Europese topclub, maar de Serviër blijft kieskeurig. Hij legde verschillende aanbiedingen van Europese topclubs naast zich neer.

De Luikse aanvaller stuurde twee Engelse clubs terug wandelen. “Ik wil geen namen noemen, maar het was niet Everton", zegt Jovanovic in de Servische krant Blic Online. Die club had ik eerder al afgewezen. De aanbiedingen zijn allemaal vaag. Ik wil niet ontgoocheld worden.”
 
De kans dat Jova het seizoen volmaakt bij de Rouches is fifty-fifty. “Als Standard me een toploon zou kunnen betalen, dan bleef ik heel mijn carrière. Nergens heb ik zo’n status. Maar ik moet nu aan mezelf denken.”
 
Het verhaal van Real Madrid is volledig verleden tijd voor Jovanovic. “De voorwaarden waren te zwak. Ik kon tekenen voor één jaar met een optie voor drie extra seizoenen. Dat zou geen goede stap geweest zijn in mijn carrière. Ik wil me niet nog een keer bewijzen. Je gaat naar Madrid als een ster of je blijft waar je bent. Ik wil niet naar Real voor mijn cv op te fleuren.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties