Somers wil terugkeren naar België

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Somers wil terugkeren naar België

Hans Somers zit al een tijdje op een zijspoor bij het Nederlandse FC Utrecht. De ex-speler van Lierse SK zou graag terugkeren naar België. Dat zegt de middenvelder vandaag in de krant Gazet van Antwerpen.

Hans Somers, ondertussen 30 jaar oud, zegt dat hij graag wil vertrekken bij FC Utrecht, maar dat het ook niet per se hoeft. "Ik heb de voorbije maanden vooral pech gehad dat ik botste op een trainer als Willem Van Hanegem. Hij geloofde niet in mij. Ik heb enkele keren met hem gesproken, maar ik had niet de indruk dat dat in goede aarde viel", aldus onze landgenoot.

"Na een gesprek zat ik meestal niet op de invallersbank. Goed, nu is Van Hanegem vertrokken en dat betekende het einde van een ongelooflijk woelige periode. Nu het weer rustiger wordt, wil ik het nog zes maanden proberen", gaat Somers verder.

"Ik voel me eigenlijk nog te goed om op de bank te zitten. Panthrakikos (de club van Emilio Ferrera en Tim Matthys, nvdr) heeft me een voorstel gedaan en als ze aan mijn voorwaarden willen voldoen, trek ik wellicht naar ginder. Ik zou zeker ook graag naar België terugkeren want ik heb er een huis gebouwd", besluit Somers.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties