Espinoza niet geneigd om Standard te verlaten

Mathias Dumarey
| 9 reacties
Espinoza niet geneigd om Standard te verlaten

Volg Standard nu via WhatsApp!

Andres Espinoza ging dan wel niet in op een aanbieding van Standard om zijn contract te verlengen, toch denkt de Ecuadoriaanse doelman er nog lang niet aan om te vertrekken. "Ik ben hier nu al meer dan een jaar titularis en ik wil dat ook blijven."

"Ik hou van Standard. Mijn vrouw en kinderen zijn graag in Luik. Het liefst van al wil ik hier gewoon nog jaren blijven", aldus Andres Espinoza in de kranten. Toch is er nog de vraag waarom hij niet wilde bijtekenen. "De voorwaarden voldeden niet aan mijn verwachtingen. Ik ben thuis de enige kostwinner en mijn kinderen eten veel", zegt de Ecuadoriaan hierover.

Espinoza lijkt er dus wel op te rekenen dat hij een nieuw contractvoorstel zal krijgen van de Luikenaars. Anders zal de doelman wel moeten vertrekken. "Ik wil niet op de zaken vooruitlopen. Ik wil me nu concentreren op de terugronde waarin we nog Anderlecht moeten voorbijsteken en ook Braga moeten uitschakelen in de UEFA-beker. Dat houdt me nu meer bezig dan mijn eigen situatie", besluit Espinoza.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties