Mbokani: 'Ik ben goed genoeg voor Man United'

Mathias Dumarey
| 24 reacties
Mbokani: 'Ik ben goed genoeg voor Man United'

Volg Standard nu via WhatsApp!

Dieumerci Mbokani is nooit om een straffe uitspraak verlegen. De Congolees van Standard Luik wil in de terugronde nog beter spelen en zo een transfer afdwingen naar een topcompetitie. Hij vindt zichzelf namelijk goed genoeg voor Manchester United.

Dieumerci Mbokani wil de Jupiler Pro League liefst verlaten door op het einde van dit seizoen topschutter te worden. Momenteel deelt hij de leiding met Lokerenaanvaller Moussa Maâzou. De Congolees blonk overigens vooral uit in Europa en minder in ons land, maar daar wil hij nu verandering in brengen.

"Ik weet dat ik in de competitie niet het niveau gehaald heb dat ik in Europa wel kon halen. Door privé-problemen kon ik me niet altijd concentreren. Die problemen zijn nu echter achter de rug", zegt hij in de kranten Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.

Mbokani heeft nog mooie ambities. "Ik wil het shirt van topschutter niet meer afgeven en ik wil ook de finale van de UEFA-beker spelen", zegt hij. Ook wil hij op het einde van het seizoen zijn droomtransfer maken en stiekem hoopt hij op clubs als Manchester United, FC Liverpool en Bayern München. "Ik vind trouwens dat ik het talent heb om daar te spelen", besluit de soms wat non-chalante Congolees. (P)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties