Bölöni vond partij tegen Dender voorbereidingsmatch

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Bölöni vond partij tegen Dender voorbereidingsmatch
Foto: © SC

Standard Luik kwam met de schrik vrij tegen FCV Dender en won met 3-2. De Rouches mochten van geluk spreken dat een geldig derde doelpunt van de bezoekers niet werd gevalideerd. Toch vond Standardtrainer Laszlo Bölöni dit een voorbereidingsmatch.

Laszlo Bölöni wil echter helemaal niet denigrerend doen over de tegenstander. "Dender heeft tactisch een heel goede wedstrijd gespeeld en heeft het ons erg moeilijk gemaakt. Omdat er bij ons drie à vier spelers waren, die ver onder hun normale niveau bleven en omdat we met twee jongeren speelden, ben ik blij dat deze overwinning ons dichter bij Anderlecht heeft gebracht", aldus de Roemeen in de krant Gazet van Antwerpen.

"Omdat we in Spanje geen echte oefenwedstrijd hebben gespeeld, was deze wedstrijd tegen Dender eigenlijk het begin van onze voorbereiding op de terugronde. Daarom ben ik ook tevreden over het resultaat. Onze jonge vleugelverdedigers hebben getoond dat ze de concurrentie kunnen aangaan met de andere verdedigers", besluit Bölöni. (NW)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties