Lambrecht sluit vervroegd vertrek Maâzou niet uit

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Lambrecht sluit vervroegd vertrek Maâzou niet uit
Foto: © SC

De kans is niet onbestaande dat topschutter Moussa Maâzou nog voor het einde van dit seizoen SC Lokeren zal inruilen voor CSKA Moskou. Dat zegt Lokerenvoorzitter Roger Lambrecht in de krant Gazet van Antwerpen.

Moussa Maâzou was deze week nog goed voor twee doelpunten in de partij tegen Zulte Waregem, die overigens met 2-1 werd gewonnen. De geruchten zijn echter dat de Nigerees nog voor het einde van dit seizoen al naar CSKA Moskou zal verhuizen.

"Het zal nog niet voor de wedstrijd op Tubeke zijn, maar voor de wedstrijd tegen Genk is het wel zo goed als zeker dat onze Poolse aanwinst Dawid Janczyk inzetbaar zal zijn. Dat is ook niet de eerste de beste. Bovendien wordt Omer Golan ook steeds beter en beter. Het is aan onze trainer Georges Leekens om keuzes te maken", aldus Lokerenpreses Roger Lambrecht.

"Als de Pool zou meevallen en wij niets meer te winnen of te verliezen hebben en CSKA Moskou sterk zou aandringen op een vervroegde komst, dan zal ik zeker niet uitsluiten dat hij vroeger naar Rusland zal vertrekken. Hij heeft hier wel nog een contract tot het einde van dit seizoen", besluit de bandenmagnaat. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties