Defour: "Er komen nog prijzen om te winnen"

Kevin Van Cutsem
| 4 reacties
Defour: "Er komen nog prijzen om te winnen"
Foto: © SC

Steven Defour eindigde vanavond pas op de vijfde plaats in de eindstand van de Gouden Schoen. Maar de laureaat van vorig jaar kijkt al vooruit. “Er komen nog belangrijke prijzen om te winnen.”

De aanvoerder van Standard was vandaag groot in de nederlaag. “Witsel verdient die trofee. Hij speelde heel regelmatig het afgelopen jaar. En hij heeft de kwaliteiten om zo’n Schoen te winnen. Wat niet wil zeggen dat de andere collega’s die niet hebben”, corrigeerde Defour zich snel. “Maar mocht ik kiezen, ik zou hem ook aan Axel geven.”
 
Vraag blijft of de ontgoocheling van Jovanovic (2de) en Mbokani (6de) de volgende dagen niet teveel zal doorwegen op training. “Er zijn nog prijzen te winnen dit jaar. Zowel met de ploeg als individueel. Daar zullen ze zich, net als ikzelf, op moeten richten. Er liggen dit seizoen nog genoeg uitdagingen voor die twee. En wie weet winnen ze hem volgend jaar.”
 
Over zijn vijfde plaats wou Defour niet veel kwijt. “Mijn voorspelde top 5-plaats is uitgekomen. Maar vanavond moet het niet over mij gaan. Het is de avond van Axel”, besloot de Rode Duivel. (KVC)                
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties