Viane: 'Hopelijk heeft Kanu zijn les geleerd'

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Viane: 'Hopelijk heeft Kanu zijn les geleerd'
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Gisteren meldden we al dat Glen De Boeck, de trainer van Cercle Brugge, Kanu niet had opgenomen in de wedstrijdselectie voor de partij tegen Charleroi. De Braziliaan was al vijf keer te laat gekomen. Kapitein Denis Viane (foto) geeft vandaag zijn visie.

Kanu mag voorlopig wel nog meetrainen met het eerste elftal van Cercle Brugge, maar op een selectie hoeft hij niet meteen te rekenen. Denis Viane, de aanvoerder van groenzwart, laat in HLN zijn licht schijnen over de situatie.

"We zijn een groep met discipline die zichzelf corrigeert. Als iemand te laat blijft komen, dan moet er ook gereageerd worden. Dit uit respect voor de rest van de groep die zich wel aan de regels houdt", aldus Denis Viane.

De aanvoerder van Cercle twijfelt echter niet aan de kwaliteiten van Kanu. "Niemand twijfelt aan zijn kunnen. Het is best ook een goede jongen, maar nonchalant in het naleven van afspraken. Dit is wat Kanu momenteel mist om zich volledig aan te passen aan het voetbal in West-Europa. Als hij dat niet oppikt, dan vrees ik voor het vervolg van zijn carrière", gaat Viane verder.

"Hopelijk heeft Kanu zijn lesje geleerd. Wat we wilden bereiken, was dat we hem wakker zouden schudden zodat hij zich opnieuw nuttig kan maken voor de ploeg", besluit de verdediger.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties