Bodart heeft een nieuwe job gevonden

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Bodart heeft een nieuwe job gevonden
Foto: © SC

Gilbert Bodart (foto) heeft een nieuwe job gevonden. Hij wordt stukadoor bij een aannemer uit de streek van Luik. Bodart moest vorig jaar een tijdje de cel in na een diefstal in de Grotten van Han.

Gilbert Bodart is momenteel op vrije voeten. Hij mocht onder voorwaarden de gevangenis verlaten. Een aannemer uit het Luikse geeft de voormalige doelman van onder meer Standard Luik en Girondins Bordeaux een nieuwe kans.

Bodart liet weten dat hij niet wenste te reageren op dit nieuws en hij hoopt dat de pers hem nu gerust zal laten. De ex-doelman kwam vorig jaar in het nieuws omdat hij op 21 juli vorige zomer een kompaan zou geholpen hebben om een diefstal te plegen bij de Grotten van Han. Op dat moment was Bodart er aan de slag als PR-manager. De volledige weekendrecette werd toen gestolen.

Later bleek Bodart ook nog in een netwerk van valsmunters terechtgekomen te zijn. Ook de voormalige voorzitter van Wevelgem City was erbij betrokken en zit nog altijd in de cel. Tot vorig jaar was Bodart ook trainer van de fusieclub die momenteel onderaan de West-Vlaamse eerste provinciale bengelt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties