Vervaeke: "Nederlaag serieuze ontgoocheling"

Dirk Pieters
| 19 reacties
Vervaeke: "Nederlaag serieuze ontgoocheling"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp ging zondagavond opnieuw onderuit. De Great Old verloor met het kleinste verschil van FC Brussels. Een pijnlijke nederlaag en dat beseft ook Bas Vervaeke.

Voetbalkrant.com zocht de middenvelder op enkele dagen na de wedstrijd. Het is duidelijk dat de Antwerpenaar het nog steeds moeilijk heeft met de nederlaag. “Ik ben nog altijd serieus ontgoocheld over de verloren wedstrijd tegen Brussels. We verdienden het niet om te winnen. Er zat te weinig vechtlust in de ploeg en te weinig drang om te winnen. We hebben gewoon niet genoeg geprobeerd te voetballen”, aldus Vervaeke.

Ook over zijn eigen prestatie was de middenvelder niet te spreken. “Ook ik speelde een slechte wedstrijd. Het lukte gewoon niet en dan ga je mee ten onder met de groep.”

Toch wil Vervaeke de eindronde nog niet opgeven. “Gelukkig hebben we woensdag al meteen de kans om iets recht te zetten. We moeten nu gewoon 6 op 6 halen en dan hoop ik dat we weer wat dichter bij die eindrondeplaatsen staan. We moeten morgen gewoon vanaf het begin volop en vol vechtlust er voor gaan en durven voetballen en dan ben ik ervan overtuigd dat we zullen winnen.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties