Fortune beleefde dieptepunt in zijn carrière

Mathias Dumarey
| 9 reacties
Fortune beleefde dieptepunt in zijn carrière
Foto: © SC

Quinton Fortune (foto) zal zich ondertussen wel afgevraagd hebben bij welk team hij is terechtgekomen. AFC Tubeke ging zaterdag met 0-6 onderuit tegen SV Zulte Waregem. "Ik beleefde het dieptepunt uit mijn carrière", aldus een huilende spits in HLN.

Quinton Fortune is nog maar drie weken in dienst van AFC Tubeke en sindsdien ging de ploeg drie keer fors onderuit. "Het is een dieptepunt in mijn carrière. Week na week maken we dezelfde domme fouten en krijgen we een pak doelpunten om de oren. Dit is als mens en als voetballer een harde les. We moeten ons absoluut verbeteren", aldus de Zuid-Afrikaan die in het verleden ook nog bij Manchester United en Atlético Madrid voetbalde.

Fortune wordt door Tubeke tot het einde van het seizoen geleend van Brescia, een club uit de Italiaanse Serie B. Daar kwam hij sporadisch aan voetballen toe en dus hij ging op zoek naar meer speelgelegenheid. Dat vond hij bij Tubeke, maar veel speelplezier zal hij nog niet gehad hebben. In zijn debuutwedstrijd tegen KV Mechelen pakte hij ook al meteen een rood kartonnetje.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties