Groepsgesprek moet Genk erbovenop helpen

Mathias Dumarey
| 14 reacties
Groepsgesprek moet Genk erbovenop helpen

RC Genk deed vrijdagavond een zeer slechte zaak in de strijd om de derde plaats. Het verloor met 2-1 van KV Mechelen en zag een dag later Club Brugge weer tot vier punten uitlopen. Een groepsgesprek vorige zaterdag moet een en ander oplossen.

"We hebben zaterdag heel uitvoerig over de slappe start gesproken. We hebben de oorzaak gezocht en gevonden, denk ik", zegt Genk-trainer Ronny Van Geneugden vandaag in HLN. Deze week spelen de Limburgers de heenwedstrijd van de halve finale tegen Lierse SK en daar willen de blauwhemden revanche pakken.

"Na Mechelen hebben mijn jongens een knop omgedraaid. Ik heb ook het gevoel dat ze zich voor zichzelf willen revancheren. Zowel spelers, staf als club. We zijn die revanche aan onszelf verschuldigd", gaat Van Geneugden verder. De oefenmeester wil ook Lierse niet onderschatten. "Het zou in deze competitie een goede eersteklasser zijn. Wij willen het wedstrijdverloop bepalen zonder afbreuk te willen doen aan de kwaliteiten van Lierse. Het is de bedoeling dat we meteen onze stempel zullen drukken op de wedstrijd, maar we zullen zeker op onze hoede moeten zijn", besluit Van Geneugden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties