"Het is telkens één grote gok"

Kevin Van Cutsem
"Het is telkens één grote gok"
Foto: © SC

Gisteren maakten we de weekwinnaars van de Prono bekend. Eén naam kwam twee keer voor in het lijstje, die van Kris Verwimp. “Het is telkens één grote gok”, vertrouwt de tweevoudige winnaar onze redactie toe.

Doe je elke week mee met de prono?
 
Ja, zoniet kan je niet meedingen naar de eindoverwinning (Kris staat op dit moment tweede in de algemene rangschikking, red). En zeg nu zelf, wie wil geen VIP-tripje naar Madrid of Milan?
 
Heb je een bepaalde tactiek bij het invullen?
 
Ik doe het puur op gevoel, maar ik kijk natuurlijk ook wel een beetje naar de ploegen. Zo heb je Lokeren of Bergen die meestal gelijkspelen. Maar eigenlijk is het één grote gok.
 
Je speelt ook mee met de VK Manager met een ploeg die 'De Gommers' heet, vanwaar die naam? 
 
Die is niet echt speciaal. Het is een verandering van een winkelnaam.
 
Met Smolders, Ruiz, Maric en Preud'homme heb je vier Gentenaren in je ploeg. Is dat bewust?
 
Ik had Gent dit seizoen eigenlijk beter verwacht maar zo slecht doen ze het uiteindelijk niet. Smolders is pas tijdens de winterstop overgekomen van Charleroi. Die heb ik dus niet voor de Gentse resultaten gehaald, maar eerder omdat hij bij Charleroi vaak zijn goaltje meepikte.
 
Voor welke ploeg supporter je?
 
Antwerp, maar op dit moment vergaat het ons niet al te best.
 
Wat schort er volgens jou aan?
 
Ik denk dat de club een te kleine kern heeft en er is, op een zestal spelers na, simpelweg te weinig kwaliteit. We moeten dus roeien met de riemen die we hebben en we kunnen het de spelers dus niet kwalijk nemen. Het moet ook gezegd: we missen goede mensen zoals een technische en commerciële manager die de club iets kunnen bijbrengen.
 
Ga je vaak kijken?
 
Ik probeer alle thuismatchen bij te wonen en sommige verplaatsingen te doen. Dat is niet altijd evident met die combiregelingen. Die vind ik toch een beetje overdreven.
 
We zullen het zeggen. Proficiat met je prijs en bedankt voor het gesprek.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties