Chinees Wang verkast naar Cercle

De Nijs Michael
| 4 reacties
Chinees Wang verkast naar Cercle
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

De aanvallers van Cercle Brugge vinden momenteel niet bepaald vlot de weg naar doel en dat is ook het bestuur niet ontgaan. Om het scorend vermogen op te drijven, wil de vereniging de Chinees Wang Yang onder contract leggen.

Cercle Brugge liet Tom De Sutter afgelopen winter vertrekken naar Anderlecht en haalde met Kanu en Dominic Foley twee nieuwe spitsen in huis. Geen van beiden kan echter volledig overtuigen, waardoor groen-zwart op zoek ging naar een alternatief. 

Wang Yang is dat alternatief. De Chinese aanvaller van 1.91 meter testte eind vorig jaar al in het Jan Breydelstadion. De jeugdinternational maakte destijds een goede indruk, maar hij zag een verblijf in ons land niet meteen zitten. Blijkbaar heeft de diepe spits zich bedacht, want intussen is hij opnieuw op proef aan de slag bij groen-zwart.

Wederom krijgt Wang goede rapporten van de technische staf, waardoor er volgens HNB een contract voor anderhalf jaar op hem ligt te wachten. De transfer is echter nog niet helemaal in kannen en kruiken, want door de splitsing van de Chinese voetbalbond is er nog geen vrijgave van de speler.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties