Leekens: 'Ik tekende bij Al-Hilal'

Mathias Dumarey
| 9 reacties
Leekens: 'Ik tekende bij Al-Hilal'
Foto: © SC

Georges Leekens (foto) is niet langer de trainer van Sporting Lokeren. Hij heeft vanavond bevestigd dat hij een contract heeft ondertekend bij Al-Hilal, een club uit Saoedi-Arabië. Lokeren moet dus op zoek naar een nieuwe coach.

Georges Leekens vertrekt per direct naar Al-Hilal en zal komend weekend dus niet meer op de bank zitten bij Lokeren-Anderlecht. Een nieuwe coach nemen ze bij Lokeren voor de rest van het seizoen niet meer in dienst. Roger Lambrecht, de voorzitter van de Oost-Vlaamse club laat weten het seizoen wordt afgewerkt onder leiding van Freddy Heirman en Wlodek Lubanski, de twee assistenten van Leekens.

Het vertrek van Leekens is absoluut niet onverwacht. Eerder vandaag werd al bekend dat Mac The Knife zijn kastje al had leeggemaakt. Zondag had Al-Hilal een nieuw verbeterd voorstel gedaan en dat heeft de ex-bondscoach van België en Algerije over de streep getrokken.

Al-Hilal is een van de grootste clubs in het Midden-Oosten en is een vaste waarde in de Aziatische Champions League. Momenteel spelen Christian Wilhelmsson en Seol Ki-Hyeun (beiden ex-Anderlecht) voor de club. Leekens volgt in Riyad de Roemeen Cosmin Olariu op die werd ontslagen omdat hij een shirt met de afbeelding van prins sultan Ben Abdel Aziz op de grond had gegooid.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties