Iachtchouk verlengt, Wang tekent bij Cercle

Nico Wieme
| 0 reacties
Iachtchouk verlengt, Wang tekent bij Cercle
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Oleg Iachtchouk heeft dan toch zijn contract verlengd bij Cercle Brugge dat tegelijkertijd Wang Yang een verbintenis tot het einde van het seizoen 2009-2010 liet ondertekenen.

Cercle Brugge is volop bezig met de uitbouw van de ploeg voor komend seizoen. Met Oleg Iachtchouk had de vereniging al een tijdje een mondeling akkoord, maar de Oekraïner wachtte de gebeurtenissen rond trainer Glen De Boeck af om uiteindelijk zijn handtekening te zetten onder een verlengd verblijf bij groen-zwart tot 2013.
 
De Chinese tester, Wang Yang, die eerder eind vorig jaar al eens in het Jan Breydelstadion testte, kon ook nu weer de technische staf overtuigen. Toen zag de 19-jarige aanvaller een verblijf in België niet meteen zitten, maar nu ging hij wel in op een contractvoorstel tot 2010. Wang is speelgerechtigd vanaf komend weekend.
 
Cercle is meteen de eerste Belgische eersteklasser die een Chinees onder contract legt, maar de 1,91 meter lange aanvaller is niet de eerste Chinese speler die op onze velden te bespeuren valt. In januari 2004 streek Fangzhuo Dong neer bij toenmalig eersteklasser Antwerp. De spits kwam echter op huurbasis over van Manchester United.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties